Najnovšie recenzie zo sekcie Sady nožov
Kvalitné nože za rozumnú cenu. Ostré, dizajnove, pekne pasujú do ruky. Zabalené v peknej dizajnovej krabici.
- Veľmi pekný dizajn mam už druhú takúto sadu, ľahké spĺňajú účel dakujem
Ziadna
- ostré a ľahké
- menšia rukoväť
Veľmi pekný dizajn, s kvalitou zatiaľ spokojnosť.
- Vysoka kvalita
- Perfektna ostrost
- Skvely dizajn, da sa kupit aj v bielej farbe
Nože ostré, dobre padnúce do ruky, odkladací blok efektný a dostatočne stabilný, cena priaznivá.
- kvalitné nože
- Cena zodpovedá kvalite stojanu aj nožov. Kvalitný materiál, precízne vypracovanie, ostré nože s rukoväťou ktorá dobre " sadne" v ruke.
Tento produkt som si kúpila kvôli kvalitným nožom a zaujal ma aj svojim nadčasovým designom.
Plní praktickú ale zároveň aj estetickú funkciu .
- Super ostre nože
Podla popisu
- Super
keramické nože v top kvalite do každej domácnosti
Nože sú ostré ako fras ale za tú cenu by som od takej značky očakával niečo pevnejšie a masívnejšie, skrátka som čakal kus železa. Nože sú ako z makového kvetu, tenké, hlavne tie menšie sa ohýbajú ako papier.
- Ostre, super
- Kvalitne noze
- Vyrezy v bloku boli prilis male, nezmestili donho noze. Pomohla pila.
- kvalita
- funkčnosť
- nízka váha
- ostrosť
Perfektný set. Sú tam presne tie nože, ktoré človek naozaj potrebuje. Sú veľmi ľahké a sakramentsky ostré. Za tie peniaze si neviem predstaviť lepší set. Fiskars je vysoká kvalita za skvelú cenu. Maximálna spokojnosť. Po ročnom používaní najväčšieho setu nožov Fiskars u rodičov môžem povedať, že ani raz som ešte nemal pocit, že by ostali tupé. Aj na základe toho som si kúpil tento menší set, pretože kvalitu som si sám overil.
Klarstein Katana KG10 sada 8 ks
Pridané: 18. decembra 2020
(naposledy upravené 20. januára 2021)
Zakúpený v Klarstein
- Zatiaĺ veliká dpokojnosť.Nebanujem.
- spokojnosť:)
- nemecká spoľahlivosť
- Nič
Značka, ktorá nikdy nesklame - aj keď ide len o základnú radu - Wüsthof - to je vždy spoľah!!!!
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »